Soft Landings -koulutus palvelualalle

Soft Landings -koulutus palvelualalle on yhden päivän tehokoulutus, jossa tutustutetaan kansainväliset palvelualan työntekijät suomalaiseen yhteiskuntaan, paikallisiin tapoihin ja suomalaisen työelämän lainalaisuuksiin.
hymyilevä miestarjoilija

Yleistä

Soft Landings -koulutus palvelualalle tarjoaa tehokkaasti yhden päivän aikana monipuolisen tietopaketin Suomesta maana, suomalaisesta yhteiskunnasta ja elämästä sekä antaa tärkeää tietoa suomalaisen työelämän keskeisistä yksityiskohdista.

Koulutuspäivän aamupäivä keskittyy suomalaisen yhteiskunnan lainalaisuuksiin, valottaa sitä, miten suomalaiset käyttäytyvät, esittelee suomalaisen ajatuksen työn ja perhe-elämän tasapainosta sekä tarjoaa tietoa suomalaisista juhlapyhistä, asumisesta ja paljon muusta. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi kulttuurishokin teoria ja mitä voi tehdä, kun haasteellinen vaihe elämässä tulee esiin sekä annetaan käytännön neuvoja, esimerkiksi selviämiseen pitkästä ja pimeästä suomalaisesta talvesta.

Iltapäivällä keskitytään suomalaiseen työelämään. Tässä osiossa käsitellään mm. työpaikan kommunikointia, työntekijän ja työnantajan velvollisuuksia, lainsäädäntöä, palkasta tehtäviä pakollisia vähennyksiä, ammattiliittoja ja irtisanomistilanteita. Iltapäivän osiossa keskitytään erityisesti työelämään palvelualalla.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu palvelualan (kuten majoitus- ja ravintola-alan) yritysten ulkomaalaisille työntekijöille.

Toteutus

Koulutus räätälöidään yrityksen tarpeiden ja osallistujamäärän mukaisesti. Koulutus voidaan toteuttaa etänä, paikan päällä asiakkaan tiloissa tai hybridinä. Pyydä organisaatiollesi sopivaa tarjousta.

Lisätietoja

David Delahunty
Suunnittelija
Oulun yliopisto
Sähköposti: david.delahunty@oulu.fi
Puh: 0504731982