JOY - Jatkuvan oppimisen yliopisto

Oulun yliopiston jatkuvan oppimisen tarjonnasta löydät koulutuksia työurasi eri vaiheisiin ja ihan uusiin alkuihin. Voit päivittää ja laajentaa osaamista alallasi erilaisissa täydennyskoulutuksissa, tai sukeltaa tutustumaan ihan uuteen alaan avoimen yliopiston opinnoissa, joista voit jatkaa vaikka tutkinto-opiskelijaksi saakka! Tarjoamme koulutuksia myös yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin.

Tervetuloa Oulun yliopiston jatkuvan oppimisen polulle!

Löydä itsellesi sopivat koulutukset

Oulun yliopiston jatkuvan oppimisen tarjottimelta löydät laadukkaat täydennyskoulutukset osaamisen kehittämiseen ja pätevöitymiseen sekä avoimen yliopiston monipuolisen kurssivalikoiman. Opintomme eivät tähtää tutkintoon vaan tarkoituksena on kehittää omaa osaamista elämän eri vaiheissa. Opinnot suunnitellaan aina niin, että ne on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Täydennyskoulutuksistamme löydät monipuolisen valikoiman akateemiseen huippuosaamiseen perustuvia koulutuksia, joiden avulla pysyt mukana työelämän muutoksissa, verkostoidut ja kehityt alasi asiantuntijana.

Avoimessa yliopistossa voit opiskella Oulun yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja. Opinnot sopivat juuri sinulle, sillä kurssit ovat avoinna kaikille - iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Kaikki opintomme pohjautuvat tutkittuun tietoon. Tervetuloa mukaan!

Yrityksille ja organisaatioille

Oulun yliopisto on kumppanisi, kun haluat kehittää organisaatiosi asiantuntijoiden osaamista pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Laajasta valikoimastamme löydät monialaisia ja laadukkaita koulutusratkaisuja yritysten ja organisaatioiden erilaisiin tarpeisiin.

Jatkuvasti oikea hetki opiskella

Tarjoamme sinulle sopivan koulutusratkaisun kaikkiin elämäntilanteisiin. Avoimessa yliopistossa voit opiskella Oulun yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja. Opinnot sopivat juuri sinulle, sillä opiskella voivat kaikki, iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.Täydennyskoulutus tarjoaa monipuolisen valikoiman akateemiseen huippuosaamiseen perustuvia koulutusratkaisuja, joiden avulla pysyt mukana työelämän muutoksissa, verkostoidut ja kehityt alasi asiantuntijana.

Millainen on sinun tulevaisuutesi? Anna meidän auttaa!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa