Pätevöittävät täydennyskoulutukset

Täydennyskoulutustemme laajasta kirjosta löydät myös erilaisia pätevöitymiseen tähtääviä koulutuksia. Syvennä asiantuntemustasi ja hanki osaamisesta virallinen tunnustus - pätevöityminen avaa uusia mahdollisuuksia urapolullasi!

Tutustu ja hae mukaan

Pätevöitymiseen tähtäävien koulutusten tavoitteena on syventää ammatillista osaamista. Pätevyys on sekä koulutuksen että kokemuksen kautta hankittua osaamista ja pätevöitymiseen tähtääviin koulutuksiin haetaan erillisen hakumenettelyn kautta.

Tutustu koulutuksiin ja hae mukaan! Osa koulutuksista järjestetään vuosittain, osa harvemmin. Kysy tarvittaessa seuraavasta toteutuksesta joy@oulu.fi .

EMBA koulutukset

Oulun yliopiston Executive MBA -koulutus on kansainvälisesti akkreditoitua johtamiskoulutusta. Arvostettu AACSB -akkreditointi on vain noin 5 % maailman businesskouluista. Talouden johtamisen, johtajuuden ja vastuullisuuden teemat ovat keskeinen osa johtamiskoulutusohjelman rakennetta ja sisältöä. EMBA in Safety Management -ohjelmassa keskitytään edellä mainittujen aiheiden lisäksi myös turvallisuusjohtamisen moninaiseen sisältöön.

Psykoterapeutti-koulutukset

Psykoterapia perustuu tieteellisesti tutkittuun teoreettiseen tietoon ja käytännössä todettuun näyttöön. Oulun yliopistossa järjestetään useiden eri psykoterapiasuuntausten koulutuksia. Näitä koulutuksia ovat mm. psykoanalyyttinen/psykodynaaminen psykoterapia, perhe- ja paripsykoterapia, traumapsykoterapia, kognitiivinen psykoterapia sekä integratiivinen psykoterapia. Koulutukseen hakevalla tulee olla vähintään kaksi vuotta työkokemusta mielenterveystyössä tai sitä vastaavassa asiakastehtävässä soveltuvan perustutkinnon suorittamisen jälkeen.

Psykoterapeutin nimikesuojatun ammattinimikkeen käyttöoikeuden myöntää hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen hakemuksesta Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto (Valvira).

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä!

Me olemme mielellämme tukenasi, kun suunnittelet osaamisen täydentämistä ja osallistumista pätevöitymiseen tähtääviin koulutuksiin. Anna meidän auttaa eteenpäin ja ota yhteyttä joy(a)oulu.fi.