Ilmoittautuminen avoimen yliopiston ensi kevään opintoihin on alkanut

Ilmoittautuminen avoimen yliopiston ensi kevään opintoihin on alkanut. Tutustu koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan! Lue lisää myös ajankohtaisista aiheistamme, kuten Stressi haltuun -teemaohjauksesta sekä opintokokonaisuuksia koskevasta todistusuudistuksesta.
Kevään 2024 opintotarjonta

Ilmoittautuminen avoimen yliopiston kevään 2024 opintoihin on käynnissä. Koulutustarjonnassamme on sekä maksuttomia että maksullisia opintoja, osa opintojaksoista on täysin uusia.

Maksuttomat 1-5 opintopisteet laajuiset tutustumisopinnot:

Maksulliset opinnot

  • Teknologiatuettu oppiminen ja työskentely, 4 op (UUSI)
    Täydennä osaamistasi perehtymällä siihen, kuinka soveltaa teknologiatuettua oppimista ja opettamista sekä työskentelyä tukevia teknologioita, sovelluksia ja välineitä omassa työssäsi.
  • Palvelumuotoilu, 5 op
    Tule perehtymään tuotteiden ja palveluiden käyttäjälähtöiseen suunnitteluun joustavasti verkossa toteutettavalle opintojaksolle. Opintojaksolla opit huomioimaan käyttäjäkokemuksen ja arvioimaan käyttäjälähtöisyyttä palvelun suunnittelun eri vaiheissa.
  • Elämänkatsomustieto, 2 op
    Tämä opintojakso sopii sinulle, joka et ole opiskellut elämänkatsomustietoa luokanopettajan monialaisissa opinnoissa. Opintojakso pätevöittää sinut alakoulussa oman luokkasi elämänkatsomustiedon opettajaksi.

Voit tutustua avoimen opetuksen koko opintotarjontaan esimerkiksi koulutusalakohtaisten sivujemme kautta. Koulutushaussa voit käyttää useita eri suodattimia löytääkseni sinua kiinnostavat opinnot. Lue lisää: https://joy.oulu.fi/fi/avoin-yliopisto

Ajankohtaista avoimessa yliopistossa

Stressi haltuun! -teemaohjaus 29.11.2023 klo 17-18.

Teemaohjauksessa käsitellään seuraavia aiheita: Mistä tietää olevansa stressaantunut ja kuinka stressiraktiota voi purkaa? Mitkä ovat hyviä keinoja stressinhallintaan, entä mitä keinoja kannattaa välttää? Teemaohjaukseen osallistumalla pääsee kuulemaan hyviä stressinhallintavinkkejä ja harjoittelemaan stressin haltuunottoa avoimen yliopiston suunnittelijoiden kanssa. Teemaohjaus järjestetään etäyhteydellä Zoomissa, ilmoittautuminen teemaohjaukseen 24.11.2023 mennessä täällä.

Katso ohjaus- ja neuvontapalveluiden koko tarjonta tapahtumakalenterista: https://joy.oulu.fi/fi/avoimen-yliopiston-neuvonta-ja-ohjauspalvelut

Opintokokonaisuustodistuksista luovutaan 1.1.2024 alkaen

Avoimessa yliopistossa ei anneta erillisiä todistuksia suoritetuista opintokokonaisuuksista 1.1.2024 alkaen. Opiskelija voi entiseen tapaan pyytää avoimesta yliopistosta suorittamiensa opintojaksojen koostamista perus- tai aineopintokokonaisuudeksi. Opintojen koostamisen jälkeen opiskelija voi tulostaa Pepistä opintosuoritusotteen, joka on virallinen todistus suoritetusta opintokokonaisuudesta.

Lisätietoa: https://joy.oulu.fi/fi/avoin-yliopisto/avoimen-yliopiston-opiskeluohjeet

Viimeksi päivitetty: 21.11.2023