Avoimen yliopiston neuvonta- ja ohjauspalvelut

Oulun yliopiston avoin yliopisto tarjoaa avoimen opiskelijoille neuvontaa ja ohjausta liittyen avoimen yliopiston toimintatapoihin, opintojen suunnitteluun ja ajanhallintaan. Tälle sivulle on koottu tietoa avoimen yliopiston opiskelijoille tarkoitetuista neuvonta- ja ohjauspalveluista.

Infotilaisuudet

Lukuvuoden 2023-2024 infotilaisuuksien ajankohdat

Tähän osioon on koottu tietoa avoimen yliopiston opiskelijoille tarkoitetuista infotilaisuuksista. Kaikki tilaisuudet järjestetään etäyhteydellä, eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuuksien materiaalit ja tallenteet julkaistaaan jälkikäteen tässä osiossa.

Opiskelutaidot haltuun -opintojakso

Ota opiskelutaidot haltuun ennen opintojen alkua!

Epävarmuus omien opiskelutaitojen riittävyydestä voi vaikuttaa kokemukseen omista mahdollisuuksista selviytyä opinnoista. Opiskelutaidot haltuun -kurssi tuo tukea ja varmuutta opintojen aloittamiseen!

Kurssilla pääset kehittämään opiskelu- ja tiedonhankitataitojasi sekä saat vinkkejä opiskeluhyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen. Voit suorittaa opintojakson omaan tahtiisi.

Koderyhmä: Kurssin suorittamista suositellaan etenkin opintokokonaisuuksien (perus- ja/tai aineopintojen) suorittajille, väyläopiskelijoille sekä kaikille, jotka haluavat kehittää opiskelutaitojaan ja parantaa opiskeluhyvinvointiaan.

Ilmoittautuminen kurssille aukeaa elokuussa!

Ohjaus

Maksutonta opiskelutaitojen ja -hyvinvoinnin ohjausta 

Oulun yliopiston avoimen yliopiston neuvonta- ja ohjauspalvelut järjestää erilaisia avoimen yliopiston opiskelijoille suunnattuja ohjaustapahtumia. Listätietoa tapahtumista saat allaolevasta haitarista.

Opiskelun tuen materiaalipankki

Monipuolisesti materiaalia itseopiskeluun

Materiaalipankkiin on koottu monipuolisesti tietoa tukemaan opiskelujasi sekä opiskeluhyvinvointiasi. Materiaalin ovat tuottaneet Oulun yliopiston opintopsykologit. Kaikki materiaalit ovat vapaassa käytössäsi!