Suomi toisena kielenä

Tule opiskelemaan suomen kieltä ja kulttuuria Oulun yliopistoon! Hyvä suomen kielen taito ja kulttuurin tuntemus tukee sinua arjessa ja suomalaisessa työelämässä.
kaksi hymyilevää naista työympäristössä

Yleistä

Oulun yliopiston korkealaatuiset suomen kielen kurssit tarjoavat vahvan alkusykäyksen suomen kielen opiskeluun ja väylän jatkaa suomen kielen opiskelua edistyneisiin työelämän kursseihin saakka.

Opettajina toimivat kokeneet ja kannustavat Oulun yliopiston kieltenopettajat.

Kenelle

Oulun yliopisto tarjoaa mahdollisuuden osallistua suomi toisena kielenä -kursseille myös yliopiston ulkopuolisille henkilöille. Yliopistojen ulkopuolisille osallistujille varattujen paikkojen määrä vaihtelee. Suomi toisena kielenä -kurssit ovat osa Oulun yliopiston normaalia opetustarjonta ja suurin osa opetuksesta toteutetaan päiväaikaan.

Ilmoittautuminen

Oulun yliopiston suomen kielen opettajat auttavat sinua henkilökohtaisesti oikean tasoisen suomen kielen kurssin valinnassa. Kurssille ilmoittaudutaan eForms-järjestelmän kautta, täytä erillisen opiskeluoikeuden hakukaavake. Katso hakuohjeet tältä sivulta.

Huom! Jos olet Oulun yliopiston opiskelija tai kuulut yliopiston henkilökuntaan, sinun ei tarvitse hakea erillistä opinto-oikeutta. Katso lisätiedot Opiskelijalle-sivulta.

Kurssipolku

Oulun yliopisto tarjoaa laajan valikoiman eritasoisia kursseja suomen kielen opiskeluun.

Yhteydenotot

Jos olet kiinnostunut yliopistomme suomen kielen kursseita, ota rohkeasti yhteyttä:

Suomen kielen lehtori, Anne Koskela, anne.koskela@oulu.fi