Ilmoittautuminen avoimen yliopiston syksyn 2023 opintoihin on alkanut

Tervetuloa ilmoittautumaan avoimen yliopiston lukuvuoden 2023-2024 opintoihin! Opinnot sopivat kaikille taustasta ja iästä riippumatta. Monipuolisen opintotarjonnan avulla voit täydentää omaa osaamistasi, tutustua eri koulutusaloihin ja yliopisto-opiskeluun tai opiskella ihan vain uuden oppimisen ilosta. Tervetuloa myös mukaan syksyn infotilaisuuksiin, joissa saat lisätietoa avoimessa yliopistossa opiskelusta.

Tutustu lukuvuoden 2023-24 opintotarjontaan avoimen yliopiston verkkosivuilla. Voit hakea opintoja koulutusaloittain, aihealueittain tai hakutoiminnolla. Koulutushaussa kannattaa käyttää suodattimia, jotta avoimen yliopiston opinnot löytyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Valitse kohdasta koulutusmuodoksi ”Avoin yliopisto-opetus” ja valikosta oikea lukuvuosi. Voit myös valita suodattimissa mieluisen koulutusalan. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkit ovat saatavilla kyseisen opintojakson tai -kokonaisuuden verkkosivulla.

Tutustu koko koulutustarjontaan ja ilmoittaudu opintoihin verkkosivuillamme: https://joy.oulu.fi/fi/avoin-yliopisto


Maksuttomat opinnot

Avoimessa yliopistossa järjestetään tänä lukuvuonna myös paljon maksuttomia opintoja. Tarjonnassa on useiden eri koulutusalojen opintojaksoja, 2 opintopisteen laajuisia tutustumisopintoja sekä uutuutena kaikille avoimia MOOCeja (Massive Open Online Course) ilmastoteemaan, informaatioteknologiaan ja hybridiopetusosaamiseen liittyen. Lue lisää MOOCeista: https://joy.oulu.fi/fi/joy/mooc

Opintoihin ilmoittautuminen syksyllä 2023

Ilmoittautuminen on mahdollista syksyllä järjestettäville opintojaksoille tai koko lukuvuoden kestäville opintokokonaisuuksille. Ilmoittautuminen keväällä järjestettäviin opintoihin käynnistyy myöhemmin. Yhteistyöoppilaitosten (esim. kesäyliopistot) kautta järjestettävien opintojen tarkemmat ilmoittautumistiedot ja aikataulut löydät kyseisen oppilaitoksen verkkosivuilta.


Avoimen yliopiston infotilaisuudet

Avoin yliopisto järjestää syksyllä useita infoja opiskeluun, eri koulutusalojen opintojen esittelyyn ja avoimen väylään liittyen. Kaikki infot pidetään etäyhteydellä, tilaisuuksiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Järjestämme lisäksi useita maksuttomia opiskelutaitowebinaareja, teemaohjauksia ja etätyöpajoja.

Avoimen yliopiston infojen aikataulut ja osallistumislinkit sekä neuvonta- ja ohjauspalveluiden tapahtumakalenteri ovat saatavilla verkkosivullamme: https://joy.oulu.fi/fi/avoimen-yliopiston-neuvonta-ja-ohjauspalvelut

Viimeksi päivitetty: 10.8.2023