Täydennyskoulutus

Kaipaatko apua ammatillisen osaamisesi kehittämiseen? Haaveiletko uralla etenemisestä tai alan vaihdosta? Oulun yliopiston laadukkaat täydennyskoulutukset tarjoavat apua osaamisen kehittämiseen kaikissa työuran vaiheissa.

Täydennyskoulutusta tutkittuun tietoon perustuen

Vahvista ammatillista osaamistasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla laadukkaiden täydennyskoulutusten avulla. Oulun yliopiston täydennyskoulutukset perustuvat uusimpaan tutkittuun tietoon ja tarjoavat vahvan perustan osaamisen kehittämiselle. Useimmat koulutukset järjestetään verkossa, voit osallistua niihin joustavasti mistä tahansa.

Osaamisen kehittäminen on intohimomme – tutustu tarjontaamme eri aloilla ja tule mukaan oppimaan ja inspiroitumaan!

Valitse kiinnostava ala tai etsi koulutuksia

Valitse kiinnostava ala ja kurkkaa, millaisia opintoja tarjoamme alalla juuri nyt. Koulutushaun avulla pääset tutustumaan Oulun yliopiston jatkuvan oppimisen koko laajaan tarjontaan. Hakutuloksissa näytetään vakiona käynnissä olevan ja tulevien lukuvuosien koulutustarjonta. Lisäksi voit selata opintoja tutustumalla erikseen kaikkiin osaamista täydentäviin opintoihin ja valita niistä sinulle kiinnostavimmat.

Miten pääsen mukaan?

Kun löydät kiinnostavan koulutuksen, katso koulutuksen esittelysivulta ohjeet ilmoittautumiseen tai koulutukseen hakemiseen. Suurin osa jatkuvan oppimisen opinnoista on avoinna kaikille kiinnostuneille - täytä vain ilmoittautumislomake ja varaa paikkasi ajoissa. Koulutuksissa on yleensä määritelty maksimi osallistujamäärä voidaksemme taata laadukkaan ohjauksen.

Osaan opintokokonaisuuksista, erityisesti pätevöitymiseen tähtääviin koulutuksiin, haetaan erillisen hakuprosessin kautta. Näihin löydät tarkat hakuohjeet koulutusesittelyn yhteydestä. Lisätietoja saat tarvittaessa koulutusuunnittelijalta, jonka yhteystiedot löytyvät niin ikään koulutuksen esittelysivulta.

Jatkuvan oppimisen tarjonnassamme on sekä täysin maksuttomia opintoja että maksullisia opintoja. Koulutuksen hinnan löydät muiden tietojen tapaan koulutuksen sivulta.

Erillinen opinto-oikeus

JOY-tarjottimella on myös joitakin yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja, joihin osallistuminen vaatii niin sanotun erillisen opinto-oikeuden hakemista. Näistäkin opinnoista lähes kaikki ovat avoinna ihan kaikille kiinnostuneille ja erillisen opinto-oikeuden hakeminen on vain erilainen ilmoittautumisreitti. Älä siis anna erillinen opinto-oikeus -termin säikäyttää!

Räätälöidyt koulutukset yrityksille ja organisaatioille

Etsitkö täydennyskoulutusta koko tiimille tai organisaatiolle? Kaikille avoimien täydennyskoulutusten lisäksi tarjoamme myös yrityksille ja organisaatioille räätälöityjä koulutusratkaisuja osaamisen ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

Voimmeko olla avuksi ammatillisen kehittymisen polullasi?

Olemme apunasi, kun suunnittelet osaamisesi kehittämistä, uralla etenemistä, pätevöitymistä tai jatkokouluttautumista. Jatkuvan oppimisen yliopisto tarjoaa koulutusratkaisuja kaikissa työurasi vaiheissa! Ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua varten ja palvelemme osoitteessa joy(a)oulu.fi.