Haku rakennusterveys- ja sisäilma-asiantuntijan täydennyskoulutuksiin on käynnissä

Syksyllä 2023 käynnistyviin rakennusterveys- ja sisäilma-asiantuntijakoulutuksiin on haku parhaillaan käynnissä.

Oulun yliopiston järjestämät rakennusterveyden ja sisäilmaosaamisen täydennyskoulutukset tähtäävät rakennusterveysosaamisen kasvattamiseen kiinteistö- ja rakennusalalla. Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat työssään rakennusterveys- ja sisäilmaosaamista, esimerkiksi kosteus- ja kuntotarkastuksia tekevissä yrityksissä, julkisten ja yksityisten rakennusten omistajaorganisaatioissa, isännöinti- ja huoltoyhtiöissä, rakennuttaja- ja rakennusyhtiöissä, insinööri- ja arkkitehtitoimistoissa tai lupa- ja viranomaispuolella toimivissa organisaatioissa. 

Valmentavan koulutuksen jälkeen on henkilösertifioinnin vaatimukset täyttävien mahdollista hakea rakennusterveysasiantuntijan (RTA) tai sisäilma-asiantuntijan (SISA) henkilösertifikaattia. Sertifikaatin myöntää Eurofins Expert Services Oy.

Seuraavat koulutukset käynnistyvät syyskuussa 2023 ja ne järjestetään monimuoto-opetuksena. Luennoille voi osallistua verkossa etänä. Koulutukseen sisältyvät käytännön harjoitukset suoritetaan Oulun yliopistolla.

Lue lisää RTA-koulutuksesta.

Lue lisää SISA-koulutuksesta

Hakuaika koulutuksiin päättyy 28.5.2023.

Lisätiedot:

Koulutussuunnittelija Emmi Alakärppä
emmi.alakarppa@oulu.fi
0504676904

joy@oulu.fi

 

Viimeksi päivitetty: 27.4.2023