Täydennyskoulutus antaa uusia eväitä työurallesi

Kiinnostaako täydennyskoulutus? Haluatko päivittää työelämän osaamistasi? Toisiko pätevöityminen mukanaan uusia, mielenkiintoisia mahdollisuuksia polullesi? Jatkuvan oppimisen yliopisto tarjoaa monia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen täydennyskoulutusten avulla.

Kehitä osaamistasi joustavasti

Tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia täydennyskoulutuksia monilla eri aloilla. Koulutuksiin osallistuminen onnistuu joustavasti työn ohessa. Useimmat koulutukset järjestetään verkossa, joten niille on helppo osallistua sieltä, mistä sinulle parhaiten sopii.

Valitse kiinnostavat kurssit ja opintokokonaisuudet

Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan alan, on aika tutustua opetustarjontaan ja luoda omiin aikatauluihisi sopiva opintosuunnitelma. Voit opiskella usean kurssin muodostamia opintokokonaisuuksia tai valita yksittäisiä kursseja kiinnostuksesi mukaan. Verkko-opintoja tarjotaan lähes kaikilla aloilla, ja niiden avulla saat lisää joustavuutta sijaintisi ja arkesi järjestämisen suhteen. Katso toivealasi kurssitarjonta ja ilmoittaudu mukaan!

Miten ilmoittaudun?

Kun löydät kiinnostavan koulutuksen, katso koulutuksen esittelysivulta ohjeet ilmoittautumiseen tai koulutukseen hakemiseen. Suurin osa jatkuvan oppimisen opinnoista on avoinna kaikille kiinnostuneille - täytä vain ilmoittautumislomake ja varaa paikkasi ajoissa. Koulutuksissa on yleensä määritelty maksimi osallistujamäärä voidaksemme taata laadukkaan ohjauksen.

Osaan opintokokonaisuuksista, erityisesti pätevöitymiseen tähtääviin koulutuksiin, haetaan erillisen hakuprosessin kautta. Näihin löydät tarkat hakuohjeet koulutusesittelyn yhteydestä. Lisätietoja saat tarvittaessa koulutusuunnittelijalta, jonka yhteystiedot löytyvät niin ikään koulutuksen esittelysivulta.

Erillinen opinto-oikeus

JOY-tarjottimella on myös joitakin yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja, joihin osallistuminen vaatii niin sanotun erillisen opinto-oikeuden hakemista. Näistäkin opinnoista lähes kaikki ovat avoinna ihan kaikille kiinnostuneille ja erillisen opinto-oikeuden hakeminen on vain erilainen ilmoittautumisreitti. Älä siis anna erillinen opinto-oikeus -termin säikäyttää!

Mitä opiskelu maksaa?

Jatkuvan oppimisen tarjonnassamme on sekä täysin maksuttomia opintoja että maksullisia opintoja. Koulutuksen hinnan löydät muiden tietojen tapaan koulutussivulta.

Voimmeko olla avuksi ammatillisen kehittymisen polullasi?

Olemme tukenasi ja apunasi, kun suunnittelet urakehitystä, pätevöitymistä tai jatkokoulutusta Oulun Yliopiston jatkuvan oppimisen palveluiden kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua varten ja palvelemme osoitteessa joy(a)oulu.fi.