Tervetuloa Lapin korkeakouluviikolle!

Lapin korkeakouluviikko järjestetään 8.-12.4.2024 ja sen aikana lukiolaiset voivat suorittaa opintoja Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun, Lapin yliopiston tai Lapin ammattikorkeakoulun opintotarjonnasta. Viikon aikana pääset kurkistamaan korkeakouluopintojen maailmaan ja saat tuntumaa sinua mahdollisesti kiinnostavaan alaan.

Opiskelu korkeakouluviikolla

Lapin korkeakouluviikko järjestetään 8.-12.4.2024 ja sen aikana lukiolaiset voivat suorittaa opintoja Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun, Lapin yliopiston tai Lapin ammattikorkeakoulun opintotarjonnasta.

Kaikki opinnot ovat 1-2 opintopisteen laajuisia verkko-opintoja. Valmis opintosuoritus voidaan hyväksilukea sekä lukio-opintoihin että mahdollisiin tuleviin kyseisen tutkinto-ohjelman korkeakouluopintoihin.

Voit valita tarjonnasta yhden opintojakson ja kaikki opinnot ovat maksuttomia lukiolaisille. Opintojen aikana saat tukea myös oman lukiosi opettajilta.

Mikä on sinun valintasi?

Oulun yliopiston avoimen yliopiston toisen asteen opiskelijoille soveltuvista tutustumisopinnoista on valikoitu Lapin korkeakouluviikolle kymmenen mielenkiintoista opintojaksoa. Mikä on sinun valintasi?

Luonnontieteelliset alat

Lääketieteen alat ja ICT-alat

Humanistiset ja yhteiskuntatieteelliset alat sekä kauppatieteet

Näin ilmoittaudut ja aloitat opinnot

Tukea ja neuvontaa

Oulun yliopiston avoimen yliopiston opintoihin ja käytänteisiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä avoin.yliopisto@oulu.fi

Lisätietoa ja neuvoja oman oppilaitoksesi käytänteistä sekä opintojen hyväksilukemisesta toisen asteen tutkintoosi saat omalta opoltasi ja oppilaitoksesi muulta henkilökunnalta.

Lapin korkeakouluviikon opintotarjonta

Lapin korkeakouluviikon muiden korkeakoulujen opintotarjonnan löydät korkeakoulukohtaisilta sivuilta:

Oulun ammattikorkeakoulu
Lapin yliopisto
Lapin ammattikorkeakoulu

Lisätietoa Lapin korkeakouluviikosta: www.lapinkorkeakouluviikko.fi

Koko avoimen yliopiston tarjonta

Jos haluaisit jatkaa opintoja korkeakouluviikon jälkeen, voit tutustua myös koko Oulun yliopiston avoimen yliopiston opintotarjontaan. Avoimen yliopiston opinnot ovat kaikille avoimia ja niitä voi suorittaa kuka tahansa. Osa opinnoista on maksullisia (15€/opintopiste), mutta myös täysin maksuttomia opintoja on paljon tarjolla.