Oppimisen johtamisen asiantuntija

Academic Year 2024-2025
HR-ammattilainen, esihenkilö tai työyhteisön kehittämisen asiantuntija - opi tukemaan strategisella oppimisen johtamisella organisaationne toimintakykyä muutostilanteissa ja mahdollista osaamisen kasvu ja kilpailukyvyn kehittyminen. Kun teet oppimisen johtamisesta systemaattista, huomaat, että tulokset näkyvät myös liiketoimintahyötynä!

Oulun yliopiston ja Rastor-instituutin yhteisessä koulutuksessa opit johtamaan yksilön ja tiimin oppimista ja saat siihen käytännön välineet.

Ilmoittautumisaika

-

Järjestämistapa

Web-Based Studies

Toteutusaika

-

Hinta

1850€ + alv 24%

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .

1850€ + alv 24%

Ilmoittaudu

Koulutuksen tiedot

Oppimisen johtaminen kilpailuetuna - miten oppimista johdetaan?

Tunnistetaanko teillä oppimista mahdollistavat ja estävät tekijät yksilö-, tiimi- ja organisaatiotasolla? Tuntuuko, että tarvitsette juuri nyt pienen sysäyksen päästäksenne vauhtiin organisaationne oppimiskyvyn kehittämisessä?

Koulutuksessa

  • opit tunnistamaan tekijät, jotka tukevat tai estävät osaamisen kehittymistä
  • opit reagoimaan niihin tehokkaasti
  • opit oppimisen johtamisen käytännöt yksilö-, tiimi- ja organisaatiotasolla
  • rakennat omalle organisaatiollesi oppimisen johtamisen mallin, jossa huomioit yksilö-, tiimi- ja organisaatiotason
  • saat asiantuntijalta sparrausta mallin luomisessa
  • sinulla on mahdollisuus keskusteluihin ja vertaisoppimiseen toisilta mukana olevilta organisaatioilta.

Oppimisen johtamisen koulutus yhdistää tutkitun tiedon ja käytännön. Asiantuntijakoulutukseen sisältyy henkilökohtaista sparrausta, jossa analysoitte asiantuntijan kanssa oman yrityksesi tilannetta ja oppimisen johtamisen kehittämistä.

Kenelle?

Koulutus sopii parhaiten HR-ammattilaisille, johdolle, esihenkilöille ja muille asiantuntijoille, jotka ovat mukana organisaation osaamisen kehittämisessä.

Miten?

Koulutus järjestetään etätoteutuksena verkossa. Koulutukseen sisältyy 3 etäkoulutuspäivää (3,5h), päätösseminaari (2h) sekä henkilökohtainen sparrauskeskustelu. Voit ostaa koulutuspäiviä myös erikseen. Koulutus alkaa etukäteistehtävällä, jossa arvioit oman organisaatiosi oppimisen mahdollistajia lyhyen kyselytyökalun avulla. Koulutuksen aikana saat pohjan oman organisaatiosi oppimisen johtamisen mallin rakentamiseen, jonka työstämiseen saat kouluttajalta tukea ja palautetta. Mallin avulla pääset jalkauttamaan oppimasi heti käytäntöön organisaationne arjessa.

Koulutus toteutetaan yhteistyönä Rastor-instituutin kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen Rastor-instituutin sivustolla >>

Toteutamme koulutusta myös yrityksille ja organisaatioille räätälöitynä.
Katso lisää räätälöitävästä kokonaisuudesta >>

Koulutusmuoto

Continuing training

Lukuvuosi

Academic Year 2024-2025

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Sijainti

online

Yhteystiedot

Lisätiedot ja yhteydenotot

Lisätietoja koulutuksesta:

Marika Koivuniemi
marika.koivuniemi@oulu.fi
+358294487688

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Marika Koivuniemi, kasvatustieteiden tohtori Oulun yliopistosta. Marika on oppimisen ja työelämäkehittämisen laaja-alainen asiantuntija. Hän on perehtynyt oppimiseen, itsensä johtamiseen ja tiimityöskentelyyn, mutta myös strateginen toiminnan ja liiketoiminnan kehittäminen ovat hänelle tuttuja. Marika on tutkinut oppimista, motivaation ja tunteiden säätelyä sekä tiimityöskentelyä ja sen sisäistä vuorovaikutusta.

Viimeksi päivitetty: 20.3.2024