Koulutukset akkualan osaamistarpeisiin

Työskenteletkö akkuteollisuudessa tai sen arvoketjuun kuuluvissa tehtävissä kuten malmin jalostuksessa tai tuotteistamisen parissa? Tule syventämään osaamistasi akkualan täydennyskoulutuksiin!

Osaamista akkuteollisuuteen

Oulun yliopisto tarjoaa akkualan täydennyskoulutusta alan toimijoille syksyn 2023 ja kevään 2024 aikana. Tavoitteena on edistää akkuteollisuuden kehittymistä ja kansainvälistä kilpailukykyä kestävällä tavalla.

Koulutusteema koostuu neljästä eri osa-alueesta:

  • Kaupallistaminen ja liiketoiminta
  • Malmin etsintä ja jalostus
  • Akkukemikaalit ja valmistaminen
  • Robotiikka ja automaatio

Kukin osa-alue pitää sisällään 2-3 kurssia. Kurssit ovat itsenäisiä kokonaisuuksiaan - voit valita osaamistarpeisiisi parhaiten sopivat kurssit tai ottaa haltuun koko paketin. Suurimman hyödyn saat tietenkin suorittamalla kaikki osa-alueeseen kuuluvat koulutukset!

Kenelle?

Koulutukset on suunnattu akkuteollisuudessa tai sen arvoketjussa työskenteleville. Voit kuitenkin osallistua koulutuksiin vaikket vielä työskentelisikään alalla - kiinnostus alalla työskentelyä kohtaan ja aiempi opiskelu- tai työtausta tekniikan tai luonnontieteiden alalta riittää.

Miten ja milloin?

Koulutukset järjestetään syksyn 2023 ja kevään 2024 aikana. Opinnot on suunniteltu siten, että ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti verkossa, joten voit osallistua sieltä missä kulloinkin olet. Harjoitustyöt tarjoavat mahdollisuuksia viedä oppi suoraan käytäntöön esimerkiksi omalla työpaikalla.

Maksavatko opinnot?

Syksyllä 2023 ja keväällä 2024 järjestettävät akkuteollisuuden täydennyskoulutukset ovat osallistujille täysin maksuttomia. Opintojen rahoittajana toimii Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus, Jotpa.

Hyödynnä nyt mahdollisuus maksuttomiin täydennyskoulutuksiin ja syvennä osaamistasi voimakkaasti kasvavalla alalla, jonka investointipotentiaali on Suomessa merkittävä.

Tutustu koulutuksiin

Tutustu koulutusteeman eri koulutuskokonaisuuksiin ja varaa paikka koulutuksiin. Osassa ilmoittautuminen on jo käynnisssä, osan kohdalla ilmoittautuminen käynnistyy syksyllä.

Lisätiedot

Jos jokin asia mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme!

Satu Soila
Koulutussuunnittelija
satu.soila@oulu.fi
+358 294 487 360

Koulutuksen rahoittaja

Koulutuskokonaisuus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.