Jatkuvan oppimisen (JOY) ilmoittautumisohjeet

Tältä sivulta löydät ohjeet Oulun yliopiston jatkuvan oppimisen opintoihin ilmoittautumiseen.

Ilmoittautuminen

Oulun yliopiston jatkuivan oppimisen opintoihin ilmoittaudutaan pääsääntöisesti sähköisesti JOY-verkkopalvelussa. Ilmoittautuminen opintoihin tapahtuu koulutuskuvauksista löytyvien ilmoittautumislinkkien kautta.

Mikäli et voi ilmoittautua sähköisesti, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen joy@oulu.fi.

Maksut ja maksuperusteet

Yliopiston tarjoamat jatkuvan oppimisen opinnot ovat osin maksullisia. Maksu on koulutus- tai koulutuskokonaisuuskohtainen ja se määräytyy pääasiallisesti opintojen laajuuden mukaan.

Koulutuskohtainen hinta ilmoitetaan koulutusten kuvauksissa JOY-verkkopalvelussa. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna JOY-verkkopalvelussa tai koulutuksesta laskutetaan osallistujaa, yritystä tai organisaatiota.

Huomaa, että koulutuksiin saattaa olla rajoitettu osallistujamäärä tai opiskelijat valitaan koulutukseen hakuprosessin kautta. Koulutuksen hakuprosessi saattaa edellyttää todistusten tai muiden taustatietojen toimittamista.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen voi perua viimeistään 7 vrk ennen koulutuksen alkua. Peruminen tulee tehdä ottamalla yhteyttä koulutuksen yhteyshenkilöön. Mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vrk ennen toteutusta, tai peruutusta ei tehdä lainkaan, perimme koulutuspaikasta 250 euron maksun.

Opintojen keskeyttäminen

Mikäli opiskelija keskeyttää maksullisen koulutusohjelman suorittamisen, tulee hänen maksaa jäljellä olevasta koulutusmaksusta 50 %. Poikkeustilanteita ovat lailliset esteet kuten lääkärin toteama vakava sairaus. Mikäli opiskelija laiminlyö koulutusmaksunsa maksamisen eräpäivään mennessä, eikä korjaa menettelyään yhden (1) kuukauden kuluessa yliopiston lähetettyä hänelle maksumuistutuksen, voi yliopisto irtisanoa koulutussopimuksen päättymään välittömästi kyseisen ilmoituksen lähettämisestä lukien. Jo maksettuja koulutusmaksuja ei palauteta eikä peruta.

Avoimen yliopiston opintoihin ilmoittautuminen

Huomaa että avoimen yliopiston ilmoittautumista ja opintoja koskevat ohjeet löydät täältä.