Avoin yliopisto: Kasvatusalat

Avoimen yliopiston kasvatusalojen opintojen keskiössä on ihmisen koko elinkaaren kattava kehitys, kasvatus ja koulutus varhaiskasvatuksesta lasten ja nuorten oppimiseen ja opettamiseen ja edelleen koulutuksen suunnitteluun sekä muihin asiantuntijatehtäviin. Tälle sivulle on koottu avoimen yliopiston kasvatustieteen ja kasvatusalan muiden oppiaineiden kursseja ja laajempia opintokokonaisuuksia. Pääset myös tutustumaan alaa opiskelleiden tarinoihin sekä kasvatusalojen avoimen väylään kohti tutkinto-opintoja.

Oppiaineet

  • Kasvatustiede
  • Psykologia
  • Sosiologia
  • Terveystieto
  • Erityispedagogiikka

Tutustu alaan

Avoin yliopisto tarjoaa laajan valikoiman Oulun yliopiston tutkintoihin kuuluvia kasvatustieteellisiä ja psykologian opintoja. Suurin osa kasvatusalan opinnoista sopii kenelle tahansa kasvatuksen, opettamisen ja koulutuksen ilmiöistä kiinnostuneille. Kasvatusalan opintojen valikoimamme tarjoaa siis mahdollisuudet oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen, yliopisto-opintoihin tutustumiseen ja yliopisto-opiskeluun valmistautumiseen tai ihan vain oman tiedonjanon sammuttamiseen. Tarjoamme opintoja lähi-, monimuoto- ja verkko-opintoina. Opetuksen toteutustapa vaihtelee oppiaineittain.

Poimintoja

Tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta

Avoimen väylän kautta voit hakea Oulun yliopiston tutkinto-opiskelijaksi ilman valintakoetta. Jos harkitset avoimen väylän kautta hakemista, opintojen suunnittelu kannattaa aloittaa tutustumalla tarkemmin oppiainekohtaisiin väyliin.

Inspiraatiota opintoihin

Ilmoittaudu tai hae koulutukseen

Ilmoittautuminen auki

Tulevat koulutukset

Käynnissä olevat koulutukset

Menneet koulutukset