Yrityksen hallittu kasvu

- op, Academic Year 2023-2024 , -
Yrityksen kasvunhallinnan perusteisiin perehdyttyäsi tunnistat, ennakoit ja hallitset yrityksesi kasvukipuja. Tällä kurssilla opit kasvunhallinnan perusasiat kiinnostavan oppimateriaalin avulla. Lisäksi kurssilla tehdään yrityksen kasvunhallinnan kattava testi (kasvavayritys.fi).

Ilmoittautumisaika

-

Järjestämistapa

Web-Based Studies

Toteutusaika

-

Hinta

49 € + alv. 24%

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .

49 € + alv. 24%

Ilmoittaudu

Koulutuksen tiedot

Yrityksen kasvunhallinnan avulla tunnistat, ennakoit ja hallitset yrityksesi kasvukipuja ja säilytät yrityksen elinvoimaisuuden ja kasvun. Kurssin avulla opit välttämään yleisiä kasvukipujen aiheuttamia ongelmia ja riskejä. Näin yritys pysyy ketteränä ja kehittyvänä.

Kasvunhallinnan osaamisesta on hyötyä kasvu-uralla oleville yrityksille, mutta myös kasvua ja kehittymistä tavoittelevat yritykset ja yrittäjät voivat hyödyntää sitä tulevien liiketoimintahaasteiden ennakoinnissa.

Kurssi on tarjolla ajasta ja paikasta riippumattomasti Moodle-oppimisalustalla. Moodlessa on tarjolla ytimekäs ja inspiroiva tietopaketti, joka sisältää videoita, podcasteja ja hyödyllisiä käytännönläheisiä tehtäviä. Moodle-alustalla tarjotaan myös vinkkejä kiinnostavaan kirjallisuuteen ja alan lehtiin.

Koulutusmuoto

Continuous learning

Lukuvuosi

Academic Year 2023-2024

Oppiaine

6358 Mikroyrittäjyys

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Sijainti

online

Osallistujien enimmäismäärä

Osallistujamäärää ei ole rajoitettu

Yhteystiedot

Lisätiedot ja yhteydenotot

Päivi Lohikoski, koulutuspäällikkö, viestinnän ja johtamisen asiantuntija
paivi.lohikoski@oulu.fi
050 476 9677
Viimeksi päivitetty: 22.2.2024