Vastuullisuusviestinnällä kilpailuetua

- op, Academic Year 2023-2024 , -
Yritysten vastuullisuudesta on tullut normi, jota odotetaan myös mikroyrityksiltä. Yrityksen arvojen mukainen vastuullinen toiminta tuo kilpailuetua, jos yritys osaa viestiä sen avoimesti ja asiakkaalle merkityksellisellä tavalla. Ensimmäinen askel on tunnistaa omat vastuullisuustoimet.

Tällä mikrokurssilla opit vastuullisen liiketoiminnan perusteet sekä vastuullisuusviestinnän peruskäsitteet. Kurssin lopuksi voit ladata työpohjan vastuullisuusviestinnän kartoittamista ja kehittämistä varten. Vastuullisuusviestinnästä opit maineen, vastuullisuusviestinnän, vastuullisuusraportoinnin, viherpesun ja mustapesun peruskäsitteet. Lisäksi voit ladata muotoiltavan oman yrityksesi brändiin sopivan pohjan vastuullisuusviestinnän aloittamista ja kehittämistä varten.

Ilmoittautumisaika

-

Järjestämistapa

Web-Based Studies

Toteutusaika

-

Hinta

129 € + alv. 24%

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .

129 € + alv. 24%

Ilmoittaudu

Koulutuksen tiedot

Yritysvastuullisuuden raportointivelvoite koskettaa toistaiseksi vain isoja yrityksiä, mutta käytännössä mikroyritystenkin asiakkaat, yhteistyökumppanit, rahoittajat ja tilaajat odottavat läinäkyvää vastuullisuuden viestintää. Vastuullisuusviestinnästä opit maineen, vastuullisuusviestinnän, vastuullisuusraportoinnin, viherpesun ja mustapesun peruskäsitteet. Lisäksi voit ladata muotoiltavan oman yrityksesi brändiin sopivan pohjan vastuullisuusviestinnän aloittamista ja kehittämistä varten.

Kurssi on tarjolla ajasta ja paikasta riippumattomasti Moodle-oppimisalustalla. Moodlessa on tarjolla ytimekäs ja inspiroiva tietopaketti, joka sisältää videoita, podcasteja ja hyödyllisiä käytännönläheisiä tehtäviä. Moodle-alustalla tarjotaan myös vinkkejä kiinnostavaan kirjallisuuteen ja alan lehtiin.

Kurssi on mahdollista suorittaa pelkästään Moodlen verkkomateriaalin pohjalta, mutta siinä tarjotaan myös vinkkejä kiinnostavaan kirjallisuuteen ja alan lehtiin.

Koulutusmuoto

Continuous learning

Lukuvuosi

Academic Year 2023-2024

Oppiaine

6358 Mikroyrittäjyys

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Sijainti

online

Osallistujien enimmäismäärä

Osallistujamäärää ei ole rajoitettu

Yhteystiedot

Lisätiedot ja yhteydenotot

Päivi Lohikoski, koulutuspäällikkö, viestinnän ja johtamisen asiantuntija
paivi.lohikoski@oulu.fi
050 476 9677
Viimeksi päivitetty: 22.2.2024