Urahorisontti-valmennukset

- op, Lukuvuosi 2022-2023, -
Pathways to Business -ESR-hanke järjestää Urahorisontti-uravalmennuksia 2021 – 2022. Koulutuksen rahoittaa ESR/Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus sekä Oulun kaupunki/BusinessOulu. Toteuttajat Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu. 

Ilmoittautumisaika

-

Järjestämistapa

Lähiopinnot

Toteutusaika

-

Koulutuksen tiedot

Opintokokonaisuus koostuu seuraavista opintojaksoista

Valmennus koostuu kahdesta eri moduulista: Kipinä ja Roihu- moduuleista. Voit osallistua molempiin moduuleihin tai vain toiseen. Ilmoittautuminen valmennusmoduulien sivujen kautta.

Kipinä -valmennuksessa opit tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja ohjaamaan omaa tekemistäsi kohti työelämän onnistumisia, ja siten tukemaan omaa hyvinvointiasi. Pääset myös keskustelemaan uratoiveistasi ja tulevaisuudestasi yhdessä muiden osallistujien ja valmentajien kanssa. Valmennuksen jälkeen sinulla on monipuolisesti hyödynnettävissä oleva vahvuus- ja osaamiskartta työelämää varten.

Roihu -valmennuksessa opit tuotteistamaan ja muotoilemaan omia vahvuuksiasi sekä kehittämään niistä osaamis- ja liiketoimintaideoita. Pääset myös pohtimaan omaa suhdettasi yrittäjyyteen yhtenä työntekemisen tapana. Opit jalostamaan, kuvaamaan ja testaamaan liiketoimintamallin. Samalla luot itsellesi edellytyksiä yrittäjyyteen. Valmennuksen jälkeen sinulla on jatkosuunnitelma ja selkeät tavoitteet tulevaisuuteen. Voit valjastaa uusia taitoja käyttöösi oman urapolun rakentamiseen ja olet tunnistanut omat valmiutesi yrittäjyyteen. Voisiko yrittäjyys olla yhtenä työntekemisen muotona palkkatyön rinnalla?

Molempien valmennusten jälkeen osallistujalla on selkeä käsitys omista vahvuuksista, osaamisesta sekä jatkosuunnitelma ja selkeät tavoitteet urapolulle (työllistyminen, opintojen täydentäminen, yrittäjyys tai jokin muu).

Koulutusmuoto

Jatkuva oppiminen

Lukuvuosi

Lukuvuosi 2022-2023

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Sijainti

Oulu

Kohderyhmä

Valmennukset on suunnattu Oulun lähiseudulla asuville (Oulu, Hailuoto, Liminka, Kempele, Lumijoki, Muhos ja Tyrnävä) työnhakijoille, alanvaihtajille, valmistumassa oleville tai vasta valmistuneille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille 18–65-vuotiaille.



Erityisesti kohderyhmää ovat korkeakoulutetut työttömät työnhakijat, korkeakoulusta valmistumassa olevat opiskelijat, välittömän työttömyysuhan alla olevat korkeakoulutetut ja koulutuksellisten siirtymävaiheiden opiskelijat, jotka hakevat uutta suuntaa opiskelupolulleen.

Viimeksi päivitetty: 15.12.2022