Ukrainan kielen alkeiskurssi 2

5 op, Academic Year 2023-2024 , YK00AI88
Tervetuloa jatkamaan ukrainan kielen alkeiden harjoittelua!

Ukrainan kielen alkeiskurssi 2 on tarkoitettu ukrainan kielen alkeita jo hieman osaaville. Jatkamme kurssilla erilaisissa arkielämän tilanteissa tarvittavan kielitaidon kehittämistä.

Kurssi toteutetaan verkossa, ja se on osa Oulun yliopiston tutkinto-opiskelijoiden kielitarjontaa. Kurssi on avoin myös yliopiston ulkopuolisille erillisellä opiskeluoikeudella - sinun ei tarvitse siis olla opiskelijana Oulun yliopistossa voidaksesi osallistua kurssille. Voit tiedustella vapaana olevia paikkoja yhteydenottolomakkeella ilmoittautumisaikana, niin kerromme sinulle lisää kurssille hakemisesta! 

Linkki yhteydenottolomakkeelle näkyy kurssin sivulla ilmoittautumisen ollessa avoinna.  Opastamme myös mielellämme oikean kurssin valinnassa, mikäli oma kielitaidon taso mietityttää.

Ilmoittautumisaika

-

Järjestämistapa

Web-Based Studies

Toteutusaika

-

Hinta

Koulutus on maksuton

Koulutuksen tiedot

Tällä kurssilla jatkamme ukrainan kielen alkeiden opiskelua. Opit kurssin aikana selviämään muun muassa näistä arkielämän tilanteissa:

Uutisista kertominen, kuulumiset, ostosten tekeminen, vaatteet ja värit, kotiaskareet, kaupunki, turismitilanteita, asunnon ja ympäristön esitteleminen, lippujen ostaminen, teatteri, tapaamisesta sopiminen, sää.

Koulutusmuoto

Continuous learning
Separate study right

Lukuvuosi

Academic Year 2023-2024

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Sijainti

online

Osallistujien enimmäismäärä

20

Yhteystiedot

Opinto-ohjaus

study.languages@oulu.fi
Viimeksi päivitetty: 7.12.2023