Oppimisen johtaminen -valmennus organisaatioille

Academic Year 2023-2024
Jatkuva oppiminen ja osaamisen kehittäminen ovat menestyksen edellytyksiä missä tahansa organisaatiossa. Oppimisen johtaminen -valmennus auttaa konkretisoimaan, miten jatkuva oppiminen tukee tavoitteiden saavuttamista ja auttaa yrityksiä ja organisaatioita menestymään.

Ilmoittautumisaika

-

Toteutusaika

-

Hinta

Räätälöitävä koulutus, kysy lisää!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .

Räätälöitävä koulutus, kysy lisää!

Koulutuksen tiedot

Koulutusmuoto

Continuing training

Lukuvuosi

Academic Year 2023-2024

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Sijainti

online
Oulu

Oppimisen johtaminen

Kilpailu yritysten ja organisaatioiden kriittisestä resurssista, osaavasta työvoimasta, käy monella alalla kuumana eikä tilanne tule helpottamaan tulevaisuudessa. Edelläkävijät ovat jo ymmärtäneet, että jatkuva oppiminen ja oppimisen kehittäminen ovat ratkaisevassa asemassa, kun turvataan yrityksen menestystekijöitä. Organisaation tarjoamat, urakehitystä tukevat jatkuvan oppimisen mahdollisuudet tulevat olemaan myös entistä vahvempi kilpailutekijä, kun kisataan parhaista osaajista.

Osaamisen kehittämistä voidaan edesauttaa organisaatiossa monin eri tavoin. Se ei kuitenkaan voi olla sattumanvaraista vaan vaatii tulosten saavuttamiseksi vahvan ja toimivan mallin. Oulun yliopiston ja Rastor-instituutin järjestämä Oppisen johtaminen -valmennus auttaa johtoa hahmottamaan organisaation tämän hetkisen tilanteen ja rakentamaan organisaatiota parhaiten palvelevan oppimisen johtamisen mallin.

Valmennuksen toteutus

Valmennuksen toteutus räätälöidään yritys- ja organisaatiokohtaisesti, ja se voidaan toiveiden mukaan järjestää joko etä- tai lähivalmennuksena. Pääkouluttajana toimii Oulun yliopistossa oppimiseen ja oppimistaitoihin sekä niiden yhteyteen työelämän kehittäjänä perehtynyt, liiketoiminnan kehityspäällikkö Marika Koivuniemi.

Kenelle?

Oppimisen johtaminen -valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksen tai muun organisaation johtotehtävissä toimiville. Valmennus antaa työkaluja organisaation oppimisen johtamisen tueksi yhtälailla koko johtoryhmälle kuin hr-tehtävissä toimiville.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä! Keskustellaan tilanteestanne ja lähdetään luomaan toimiva oppimisen johtamisen malli teidänkin organisaation menestyksen tueksi.

Marika Koivuniemi
Kouluttaja ja liiketoiminnan kehittämispäällikkö
Oulun yliopisto
p. 050 473 8599
marika.koivuniemi@oulu.fi

Irmeli Kalliosalmi
Tarjoomapäällikkö
Rastor-instituutti
p. 050 401 4130
irmeli.kalliosalmi@rastorinst.fi

Viimeksi päivitetty: 3.8.2023