Kuvituskuva

Mikroyritykset muuttuvissa toimintaympäristöissä (AVOIN YO)

5 op, Lukuvuosi 2023-2024 , AY724845P
Kurssilla saat kokonaiskuvan moniulotteisesta ja jatkuvasti muuttuvasta mikroyritysten toimintaympäristöstä ja verkostoista sekä siitä, miten nämä muutokset tulisi huomioida mikroyrityksen toiminnassa. Lisäksi kurssilla tutustutaan megatrendeihin ja ennakointimenetelmiin.

Ilmoittautumisaika

-

Järjestämistapa

Verkko-opinnot

Toteutusaika

-

Hinta

75 €

Koulutuksen tiedot

Tämä koulutus on osa kokonaisuutta:

Kurssin tavoitteena on saada kokonaiskuva moniulotteisesta ja jatkuvassa muutoksessa olevasta yritysten toimintaympäristöstä ja verkostoista sekä siitä, miten nämä tulisi huomioida erityisesti mikroyrityksen toiminnassa. Lisäksi kurssilla tutustutaan megatrendeihin ja ennakointimenetelmiin.

Koulutusmuoto

Jatkuva oppiminen
Avoin yliopisto-opetus

Lukuvuosi

Lukuvuosi 2023-2024

Oppiaine

6358 Mikroyrittäjyys

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Sijainti

online

Esitietovaatimukset

Ei vaatimuksia.

Yhteystiedot

Opinto-ohjaus

avoin.yliopisto(at)oulu.fi

Opiskelijoiden kokemuksia kurssista

Toimintaympäristöjen tarkastelu ja verkostoihin perehtyminen tämän opinto-osuuden myötä on ollut monin tavoin antoisaa. Se on lisännyt valmiuksiani analyyttisesti ja järjestelmällisemmin tarkastella olemassa olevia toimintaympäristöjä ja verkostoja sekä ennakoida hieman tulevaakin.

Se mitä kurssi opetti verkostoista, oli itselleni käänteentekevää. Tajusin yhtäkkiä, miten verkostoja luodaan suunnitelmallisesti ja analysoidaan samoin kuin liiketoiminnan kehittämistä. Ja näin paremmin miten kaikki on pelkkää verkostoa ja verkostoitumista – ajatusmaailmani naksahti paikoilleen kertaheitolla. Tätä tarvitsin todella!

Viimeksi päivitetty: 22.8.2023