Aloittavan yrittäjän IPR-oikeudet

- op, Academic Year 2023-2024 , -
IPR-oikeudet eli aineettomat oikeudet, ovat tärkeä osa yrityksen omaisuutta, päivittäistä toimintaa ja brändiä. Tieto aineettomista oikeuksista auttaa kehittämään yrityksen brändiä, liiketoimintaa ja keksimään uusia ansaintalogiikoita. Samalla välttyy ikäviltä kiistatilanteilta. Kurssi on suunniteltu aloittavalle yrittäjälle, ja sillä opitaan tärkeimmät aineettomat oikeudet.

Ilmoittautumisaika

-

Järjestämistapa

Web-Based Studies

Toteutusaika

-

Hinta

49€ + alv. 24%

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .

49€ + alv. 24%

Ilmoittaudu

Koulutuksen tiedot

Tällä joustavalla, itsenäisesti suoritettavalla verkkokurssilla perehdytään aloittavan yrittäjän IPR -oikeuksiin kiinnostavasti ja käytännönläheisesti. Aineettomat oikeudet ovat tärkeä osa yrityksen brändiä ja liiketoimintaa ja keino välttyä ikäviltä kiistatilanteilta. Kurssi on suunniteltu aloittavalle yrittäjälle, ja sillä opitaan tärkeimmät aineettomat oikeudet. Kurssin lopuksi voit halutessasi saada palautetta kurssin yhteistyökumppanien Berggren Oy:n tai Laine Intellectual Properties Oy:n asiantuntijoilta. Kurssin ohjeellinen suoritusaika on puoli päivää.

Kurssin sisältöön kuuluvat tekijänoikeuksista ja teollisoikeuksista:

  • Toiminimi
  • Tavaramerkki
  • Liikesalaisuus
  • Patentti ja Hyödyllisyysmalli
  • Mallisuoja

Kurssimateriaali sisältää mm. videoita ja podcasteja DigiCampus-oppimisympäristössä.

Koulutusmuoto

Continuous learning

Lukuvuosi

Academic Year 2023-2024

Oppiaine

6358 Mikroyrittäjyys

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Sijainti

online

Yhteystiedot

Lisätiedot ja yhteydenotot

Päivi Lohikoski, koulutuspäällikkö, viestinnän ja johtamisen asiantuntija
paivi.lohikoski@oulu.fi
050 476 9677

Kouluttaja

Kouluttaja Markus Rytinki työskentelee Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREssä tutkijatohtorina. Markus on väitellyt aiheenaan musiikkialan tekijänoikeuksien kesto, ansaintalogiikat ja digitaalisen aineiston saatavuus internetissä.

Markuksen erikoisalaa ovat musiikkialan lisäksi luovien alojen mikroyritysten toimintamallit ja ansaintalogiikat. Lisäksi hän on tutkinut internetsensuuria ja yleisten kirjastojen digitaalisen aineiston tekijänoikeuksia.

Yhteystiedot: markus.rytinki@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 22.2.2024