Blockchain – is it for me?

Oletko kiinnostunut lohkoketjuteknologiasta ja
sen sovelluksista liiketoiminnassa? Hyödynnätkö
jo lohkoketjuteknologiaa työssäsi?

Tule jakamaan ajatuksiasi lohkoketjuteknologian
hyödyntämisestä ja vaikuttamaan tulevaisuuden
koulutuksiin!

Tehoa lohkoketjuista on 1.5.2020 käynnistynyt kansallinen EU-rahoitteinen hanke, jonka tavoitteena on kehittää korkeakoulutasoista koulutusta lohkoketjuteknologiasta ja sen sovellusalueilta. Hankkeen tavoitteena on kartoittaa alan osaamistarpeet, suunnitella ja kehittää uudenlaista koulutusta sekä luoda lohkoketjuosaamisen kehittämisen ja hyödyntämisen toimintamalli Oulun yliopiston, Vaasan yliopiston, Lapin yliopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun yhteistyönä.

Blockchain – is it for me? -workshop

Tehoa lohkoketjuista -hankkeen tulevien koulutusten suunnittelua varten haluamme kerätä alueemme yritysten näkemyksiä lohkoketjuosaamisen kehittämisestä ja hyödyntämisestä.

Tervetuloa online-työpajaan jakamaan ajatuksia lohkoketjuteknologian hyödyntämisestä ja vaikuttamaan tulevaisuuden koulutukseen! Workshopin tuloksia tullaan hyödyntämään suoraan hankkeessa tuotettavissa maksuttomissa ja avoimissa täydennyskoulutuksissa.

Blockchain – is it for me? -workshop
to 18.11.2021 klo 12.00-15.00

Workshopin avauspuheenvuoro:
Seppo Yrjölä, Principal Engineer, Nokia

Workshop -työskentelyä ohjaa hankkeen projektiryhmä, johon kuuluu alan asiantuntijoita Oulun yliopistosta, Vaasan yliopistosta, Lapin yliopistosta ja Kajaanin ammattikorkeakoulusta.

ILMOITTAUDU mukaan workshopiin tästä.

Ilmoittautuminen on avoinna su 14.11.2021 saakka.

Tehoa lohkoketjuista -hankkeen rahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto (ESR).

Lisätietoa Tehoa lohkoketjuista -hankkeen kotisivulta.

Last updated: 22.10.2021