Mikroyrittäjyyden verkkokoulutus

Yrittäjä - tiedä, mitä teet ja tee se! Nämä verkkokurssit on tarkoitettu yrittäjille sekä yrittäjyydestä ja johtamisesta kiinnostuneille. Kurssit on luotu vahvistamaan yrittäjien osaamista muuttuvassa markkinaympäristössä. Tarjolla on avoimen yliopiston opintoja sekä uutuutena puoli päivää kestäviä mikrokursseja. Voit myös tutustua sisältöihimme vapaasti podcastiemme avulla. Valitse täältä sinulle sopivimmat kurssit!
kuvituskuva: ryhmä ihmisiä, mies pitelee esitteitä

Maksuton kurkistuskurssi

Tällä kurssilla opit tunnistamaan omat osaamisesi ja vahvuutesi sekä kehittämistarpeesi. Pääset rakentamaan omaa tulevaisuuspolkuasi näiden pohjalta. Kurssi tarjoaa sekä teoriaa että konkreettisia työkaluja oman osaamisen johtamiseen. 

Yrittäjyyden mikrokurssit

Tervetuloa mikrokursseillemme! Näillä kursseilla saat uusimmat opit yrityksesi digiviestintään, kasvunhallintaan, vastuullisuuteen, myyntiin ja digitaalisuuden hyödyntämiseen. Kunkin kurssin oppimateriaaliin perehtyminen vaatii aikaasi korkeintaan tunnin, jonka jälkeen voit tehdä yrityksellesi kehittämistehtävän käytännöllisten harjoitusten avulla. Koko kurssin suorittaminen vie kokonaisuudessaan n. puoli päivää. 

Avoimet yliopisto-opinnot

Mikroyrittäjyyden perusopinnot tarjoavat tietoa mikroyrittäjyydestä joustavasti, uusimman tutkimustiedon pohjalta. Opinnot suoritetaan verkko-opintoina. Kursseilla saat mahdollisuuden ratkoa mikroyritysten käytännön haasteita ja kehittää oman tai case-yritysten liiketoimintaa sekä omaa osaamispääomaa. Saat ymmärryksen mikroyritysten menestyksen esteistä ja riskeistä sekä ratkaisuja menestyksen saavuttamiseen.

Voit suorittaa koko 30 op:n kokonaisuuden tai yksittäisiä kursseja haluamassasi järjestyksessä. 

Mikroyrittäjyyden opintokokonaisuus (AVOIN YO)

Mikroyrittäjyyden perusteet (AVOIN YO)

Mikroyritykset muuttuvissa toimintaympäristöissä (AVOIN YO)

Digitaalinen myynti ja markkinointi mikroyrityksissä (AVOIN YO)

Ketterä johtaminen mikroyrityksissä (AVOIN YO)

Vastuullisuudella tulosta (AVOIN YO)

Yritysten kasvunhallinta (AVOIN YO)

Introduction to micro-entrepreneurship in Finland (OPEN UNI)

Kokemuksia mikroyrittäjyyden verkkokursseista

"Kokonaisuus oli todella mielenkiintoinen ja lisäksi muutti ajattelutapaani suuresti. Ajattelutavanmuutosta on vaikea kuvata lyhytsanaisesti. Mutta ehkä muutoksen yksi osa on se, että muutoksiin voi varautua ja kannattaa opetella lukemaan heikkoja signaaleja, aikain merkkejä."

Mikroyritykset muuttuvissa toimintaympäristöissä -kurssi

"Kaiken kaikkiaan kasvun palastelu pienempiin ja yksityiskohtaisempiin arkisiin tilanteisiin auttoi itseäni jo nyt palvelemaan omia asiakkaitani aiempaa asiantuntevammin."

Yritysten kasvunhallinta -kurssi

"Kurssin sisältö oli erinomaisesti suunniteltu. Parasta antia oli se, että pienet viestintäresurssit pitää osata priorisoida ja kohdentaa hyvin. Saamani palautteen myötä opin paljon. Videon tekokin onnistuu, kun vain ryhtyy hommiin. Kurssi oli tehokas, tiivis ja se piti suorittaa lyhyessä ajassa ja juuri siksi hyvä. Kouluttajat olivat alansa ammattilaisia ja sen huomasi koko kurssin ajan. Harvoin olen ollut näin tasokkaalla kurssilla! " 

Digimyynti ja markkinointi mikroyrityksissä -kurssi

 

Tutustu MY Studion podcasteihin!

MY Studio (Mikroyrittäjän studio) avaa uusia näkökulmia yrittäjyyteen, osaamisen kehittämiseen ja yrityksen johtamiseen. Näissä podcasteissa kurkistetaan yrittäjän arkeen ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen. Ääneen pääsevät yrittäjät, tutkijat, yrityspalvelutoimijat sekä muut elinkeinoelämän vaikuttajat. Vieraiden kanssa keskustelemassa ovat Kerttu Saalasti Instituutin omat tutkijat ja kouluttajat.

Podcastit ovat osa mikroyrittäjyyden verkko-opintojen oppimateriaaleja, jotka tuotetaan suomalaisten mikroyritysten kasvun ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

Jäikö joku asia mietityttämään?

Autamme sinua opiskeluun ja kursseihin liittyvissä kysymyksissä. 

Ota yhteyttä:
Päivi Lohikoski, koulutuspäällikkö
paivi.lohikoski@oulu.fi
050 476 9677