Puheterapeutit auttavat lasta kielen kehittymisessä.

Vuorovaikutus, ääni, kieli ja puhe – puheterapeutin työkenttää (AVOIN YO)

2 op, Academic Year 2022-2023, ay694840P
Oletko miettinyt, mitä on logopedia tai mitä puheterapeutti tekee työkseen?Tällä kurssilla pääset tutustumaan siihen, millaisia vuorovaikutuksen, puheen, äänen ja kielen häiriöitä eri ikäisillä ihmisillä on ja miten näitä häiriöitä voidaan ennaltaehkäistä, arvioida ja kuntouttaa.

Ilmoittautumisaika

Järjestämistapa

Web-Based Studies

Toteutusaika

Opintojakso on maksuton.

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .

Opintojakso on maksuton.

Tunnistaudu suomi.fi-portaalissa ja ilmoittaudu

Suomi.fi tunnistautumiseen tarvitset suomalaiset pankkitunnukset tai varmenteen. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit ilmoittautua tästä. Otamme sinuun yhteyttä ja tarkistamme henkilöllisyytesi.

Koulutuksen tiedot

Koulutuksen sisältö - logopedian juuria ja yhteydet muihin tieteisiin - tietoa puheterapeutiksi opiskelun mahdollisuuksista - tietoa siitä, missä toimipisteissä puheterapeutteja työskentelee - tutustuminen eri ikäisten ihmisten erilaisiin vuorovaikutuksen, äänen, puheen ja kielen ilmiöihin ja häiriöihin - tutustuminen puheterapeutin työn sisältöön kommunikoinnin häiriöiden ennaltaehkäisyssä, arvioinnissa ja kuntoutuksessa

Koulutusmuoto

Continuous learning