Avoimen väylä – tie unelmatutkintoon

Tiesitkö, että todistusvalinnan ja pääsykokeiden ohella tie unelmiesi tutkintoon voi aueta myös avoimen yliopiston opintojen kautta? Avoimessa suorittamasi opinnot hyväksytään vieläpä osaksi tutkintoa, jos tulet valituksi myöhemmin tutkinto-opiskelijaksi.

Lue lisää Oulun yliopiston avoimen väylän mahdollisuuksista ja astu ensimmäinen askel kohti unelmatutkintoasi!

Opiskelemaan ilman pääsykoetta ja todistusvalintaa?

Avoimen väylä on yksi tapa hakea opiskelemaan unelma-alaasi yliopistoon. Suoritettuasi avoimen yliopiston opintoja, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi ilman valintakoetta. Vaikka väyläopintojen suorittaminen ei tarkoita automaattista siirtymistä tutkinto-opiskelijaksi, se tarjoaa sinulle joustavan vaihtoehdon hakea yliopistoon!

Kaikki opiskelijavalinnat tehdään aina tutkinto-ohjelman valintaperusteiden mukaisesti. Väyläopintoihin kuluva aika vaihtelee alan ja aloitusajankohdan mukaan - vaadittavien opintojaksojen toteutusajat löydät kurssikuvauksista.

Avoin yliopisto järjestää kaikille väylistä kiinnostuneille avoimen väylän infotilaisuuden 30.8. klo 17 alkaen Zoomissa. Tule mukaan kuuntelemaan mitä väyläopiskelu on, mihin mennessä opinnot tulee olla suoritettuina ja miten ongelmatilanteissa toimitaan! Infossa voit myös kysyä sinua mietityttävistä asioista. Ilmoittaudu avoimen väylän infoon tästä ja saat ohjeet osallistumisesta ja Zoom-linkin sähköpostiisi päivää ennen tilaisuutta.

Avoimen väylällä näet pitkälle

  • Pääset tutustumaan tavoittelemaasi alaan.
  • Opit akateemisia opiskelutaitoja.
  • Saat tärkeää opiskelukokemusta.
  • Valmistumisesi tutkinto-opiskelijana voi nopeutua, sillä avoimen yliopiston opinnot hyväksytään osaksi tutkintoasi.

 

Ota seuraavat askeleet kohti unelmatutkintoa

Tarvitsetko apua tai ohjausta?

Avoimen yliopiston opintoihin liittyvissä kysymyksissä autamme osoitteessa avoin.yliopisto(at)oulu.fi.

Avoimen väylän kautta hakemiseen liittyvissä kysymyksissä sinua neuvoo yliopiston hakijapalvelut osoitteessa hakijapalvelut(at)oulu.fi.

Ota rohkeasti yhteyttä - olemme täällä sinua varten!